Дорогі наші друзі, всі, хто молиться разом з нами за мир! У вівторок, 27 вересня 2016 року в катедрі св. Стефана у Відні, відбудеться молитовна зустріч "Послання для тебе: молитва за мир". Початок зустрічі о 17.00 за київським часом. З великою радістю хочемо повідомити Вам, що буде доступна пряма трансляція зустрічі з перекладом на російську мову на сайтах: www.medjugorje.com.ua, www.svetlomariino.com, facebook.com/svitlomariji.

Програма зустрічі: 16.00 – Свідоцтва, лекції; 18.00 – Розарій; 19.00 – Свята Меса і адорація.

Гості та учасники зустрічі: кардинал Крістоф Шенборн (Австрія) Іван Драгічевіч та Єлена Васіль, Хуан Мануель Котело (режисер фільму "Земля Марії" ("Mary's Land"), Мілона фон Габсбург (представляє Mary's Meals) спільнота "Ченаколо", скрипачка Мелінда Думітреску та численні свідки віри.

Запрошуємо всіх Вас: сім'ї, молитовні групи, спільноти та парафії з'єднатись разом в молитві за мир!

«Послання для тебе: молитва за мир» - це молитовна зустріч, яка ось уже 8 рік поспіль проходить в катедральному соборі святого Стефана в Відні і збирає на спільну молитву тисячі людей. Мир – це дорогоцінний Божий дар: мир в серці, мир в сім’ях та спільнотах, в наших країнах та в цілому світі. Ми хочемо молитись за цей дар в особливий спосіб і цього року. Приєднуйтесь до нас!

Організовується паломництво на зустріч з України. Більше інформації та контакти організаторів Ви знайдете на сайті: medjugorje.com.ua.

В молитві з Вами, Світло Марії